Bagagescan ontdekt verstopte kat in koffer baasje | Buitenland | Telegraaf.nl

2022-05-29 07:56:23 By : Ms. Mary Huang

ISLE OF MAN - Dat katten dol zijn op alles waar ze in kunnen kruipen, leverde al vaker hilarische foto’s op. Maar de kat van de Britse Nick heeft het wel heel bont gemaakt.

Candy was namelijk in de koffer van haar baasje gekropen en had zich blijkbaar zo goed verstopt dat Nick niets in de gaten had. Totdat hij op het vliegveld apart genomen werd omdat de scan aangaf dat er een kat in zijn bagage zat.

„Ken je dat gevoel, dat je meegenomen wordt in een apart kamertje op het vliegveld omdat er een kat in je handbagage zit?”, grapt Nick op Facebook. Hij bedankt zijn vrienden Barry en Lorna die het dier op zijn komen halen. Overigens lukte het hem en zijn vriendin alsnog om hun vlucht te halen. Candy zullen ze pas weer zien bij thuiskomst.

Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Talkshow HLF8 stond vrijdagavond in het teken van de zomervakantie. Het was de laatste uitzending van dit seizoen en de heren aan tafel bij Vandaag Inside hebben zich erg verbaasd over de invulling.

De Russische overheid heeft beelden gedeeld van wat zij noemen een succesvolle hypersonische rakettest. De raket, ook wel Zircon genoemd, trof zijn doel op zo’n duizend kilometer afstand, zo is te lezen in de verklaring.

Een Tesla in Amsterdam hangt al acht weken aan een laadpaal. Volgens de gemeente is de eigenaar op vakantie. Buren vragen zich af waarom de wagen niet kan worden weggesleept.

Het gaat mis in de haven van het Britse Torquay als een superjacht in brand vliegt. De directe omgeving wordt geëvacueerd, er zijn geen gewonden gemeld.

Een Canadese vrouw gaat viral op sociale media. Ze wil een gans redden die wordt aangevallen door een arend. Maar ondertussen is ze borstvoeding aan het geven.

Franse experts en reddingsdiensten proberen een in de Seine verdwaalde orka met walvisgeluiden weer naar zee te lokken, meldt de lokale prefectuur Seine-Maritime. Het zeezoogdier zwemt in zoetwater in de rivier halverwege Le Havre en Rouen, zo’n 60 kilometer verwijderd van de oceaan.

Buiten op avontuur gaan zit er voor huiskatten in het Duitse plaatsje Waldorff de komende tijd niet in. De dieren moeten een groot deel van de zomer in lockdown.

Een overstekende koe zorgt in Vietnam voor een hachelijke situatie op de weg. Uiteindelijk komt iedereen er zonder kleerscheuren vanaf.

Een Japanse man heeft 2 miljoen yen (ongeveer 15 duizend euro) neergelegd voor een speciaal kostuum van een border collie. Hij zei dat hij graag wilde lijken op zijn favoriete hondenras.

Op een lantaarnpaal boven het asfalt droogt de aalscholver zijn veren, de vleugels wijd uitgespreid, alsof ze met knijpers aan de waslijn hangen. Een beeld dat we allemaal kennen van deze merkwaardige vogel.